nicdark_icon_close_navigation

Läs detta innan du beställer

Tiden maj-september är bröllopssäsongen i full gång och jag blir därför lätt fullbokad då, var därför ute i god tid med din beställning.

Tårtorna består av

Tårtorna innehåller bottnar som jag bakar själv, alltså inte bottnar fulla med konserveringsmedel.

Använder mig inte av köpt sylt, då de oftast inte innehåller så mycket bär utan mest en massa tillsatser. Kokar därför egna bärkompotter som jag sedan gör gräddbaserade moussefyllningar på eller chokladmousser på kvalitétschoklad från Åsö, detta fylls tårtorna med.

Tårtorna spacklas sedan med maräng-smörkräm innan de täcks med egengjord marshmallow-fondant (mmf), även den handgjorda dekoren på tårtorna görs av mmf.

Då all dekor görs för hand är det främst tiden det tar att göra din dekor som styr priset på din tårta

Gör inte tårtor som är med ren grädde och sylt som i en traditionell prinsesstårta, vill ni ha detta hänvisar jag er till bagerier och konditorier i stan som gör dessa tårtor, då dessa fyllningar inte passar som fyllning i mina tårtor som är högre än en traditionell bageritårta.

Glöm inte att tårtan och bakverken måste förvaras i kyl (om jag inte sagt annat). Ta ut tårta och andra bakverk ca 30 min innan de ska ätas så de hinner bli rumstempererade innan ni äter dem, då är de som godast.

OBS! När det gäller allergitårtor och andra bakverk som jag bakar, kan det finnas spår då jag bakar med allergen-ämnen i vanliga fall i min lokal. Beställer du allergi-anpassat fråga därför den som ska äta om den klarar spår så inga tråkigheter inträffar.

Diversis