nicdark_icon_close_navigation

Avhämtning, leverans, betalning och avbeställning

Avhämtning

Se till att vara på plats den tid du bestämt att tårtan ska hämtas! Detta är jätteviktigt då en del kunder valt att få deras beställning levererad.

Jag lägger upp arbetsschema + leveransschema efter den tid du angett, så märker du att du blir sen, ring och meddela mig annars kanske jag inte finns på plats när du kommer.

Tänk även på att i och med att tårtan lämnat Diversis är det inte jag som ansvarar om något händer tårtan om ni inte följt mina instruktioner.

Tårtorna måste stå plant i bilen, inte i sätet som lutar. Bästa platsen är bak i bagaget eller på golvet på passargerarsidan (tänk då på att inte sätta på värmen på fötterna).

Leverans

Du kan köpa till tjänsten att få din beställning levererad. För att jag ska kunna ge dig pris på vad just din leverans kostar behöver jag få adressen dit beställningen ska levereras.

Leverans 150 kr / milen, fast pris inom Norrköping 350 kr.

Betalning

Betalning sker vid bokning med swish på swishnummer 123 413 37 08. Vill du betala med kontant måste tid bokas för att komma ut till Diversis och betala,  senast 3 dagar innan du vill ha din beställning.

Ingen beställning lämnas ut innan betalning.

Fakturabetalning endast för bröllopsbeställningar och större beställningar som ska levereras, dessa ska vara inbetalda senast 1 vecka innan leverans.

Avbeställning

1 vecka innan full återbetalning (bröllopstårta 2 veckor)

3 dagar innan hälften återbetalas, därefter ingen återbetalning (bröllopstårta 1 vecka)

Det flesta som beställs från Diversis går att frysa in och ätas vid annat tillfälle t ex vid sjukdom antingen att jag fryser in det och ni hämtar vid senare tillfälle eller att någon annan hämtar och ni själva fryser in. Tårta tinas upp långsamt i kylen ca 1 dygn innan den ska ätas.

Diversis