Avhämtning

 

Se till att vara på plats den tid du bestämt att tårtan ska hämtas! Detta är jätteviktigt då en del kunder valt att få deras beställning levererad.

 

Jag lägger upp arbetsschema + leveransschema efter den tid du angett, så märker du att du blir sen, ring och meddela mig annars kanske jag inte finns på plats när du kommer.

 

Tänk även på att i och med att tårtan lämnat Diversis är det inte jag som ansvarar om något händer tårtan om ni inte följt mina instruktioner.

 

Tårtorna måste stå plant i bilen, inte i sätet som lutar. Bästa platsen är bak i bagaget eller på golvet på passargerarsidan (tänk då på att inte sätta på värmen på fötterna).

 

Leverans

 

Du kan köpa till tjänsten att få din beställning levererad. För att jag ska kunna ge dig pris på vad just din leverans kostar behöver jag få adressen dit beställningen ska levereras.

 

Leverans 150 kr / milen, fast pris inom Norrköping 350 kr.

 

Betalning

 

Du kan betala din beställning med kontanter eller swish.

 

Ingen beställning lämnas ut innan betalning. Fakturabetalning endast för bröllopsbeställningar och större beställningar som ska levereras, dessa ska vara inbetalda senast 1 vecka innan leverans.

 

Även större beställningar som inte ska faktureras betalas in i förskott.


Styrstad, Körsbärsgården 1
605 92 Norrköping
0739-35 40 24